WUSHU

Internasjonalt godkjent kampområde skal bestå av en plattformkonstruksjon i tre; 80 centimeter høy, 8 x 8 meter, dekket av en myk matte med minimum tykkelse 2,5 centimeter. De ytterste 100 centimeterne av matten skal være i en annen farge enn resten av kampområdet.

Det skal være beskyttelsesmatter som er 30 centimeter tykke og 200 centimeter brede som skal omslutte hele plattformen (se plantegning for kampområdet).

Mulig kampområde som kan benyttes:

1. Plattform med høyde inntil 60 centimeter som er dekket av en myk matte med minimum tykkelse 2,5 centimeter. Rundt plattformen skal det legges et enkelt lag med 10 centimeter tykke myke matter eller et dobbelt lag med 5 centimeter tykke judomatter i en bredde på 200 centimeter. Ellers mål som internasjonalt godkjent kampområde.

2. Et gulvområde på 8 x 8 meter dekket av myke matter med minimum tykkelse 2,5 centimeter. I tillegg skal det være en sikkerhetssone med bredde 200 centimeter rundt hele kampområdet dekket med samme type matter som kampområdet, men i en annen farge.